• Витамикс - за да живеете здраво!
  • Витамикс - за да живеете здраво!
  • Витамикс - за да живеете здраво!
  • Витамикс - за да живеете здраво!
  • Витамикс - за да живеете здраво!
  • Витамикс - за да живеете здраво!
  • Витамикс - за да живеете здраво!

Извлечете максимум од вашата храна

Подгответе здрави и вкусни оброци со Vitamix и светски најпознатите книги за жива исхрана од Викторија Бутенко

Повеќе...

12 чекори до сурова храна

Зелено за здравје

МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД БЛЕНДЕР

Лесно и едноставно подготвува вкусна и здрава храна.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ЛЕГЕНДАРНИОТ
VITAMIX ВО АКЦИЈА

Треба да видите за да поверувате – тоа е она што многумина го кажуваат за незаменливиот, сестран и моќен Vitamix.
Лично посетете ги презентациите во живо или погледнете ги нашите видео рецепти.

Vitamix можности
Видео рецепти
Ваш здрав избор

Што е актуелно кај Vitamix

Vitamix рецепти
Бидете информирани
Vitamix.mk Facebook

Што друго го прави Vitamix толку посебен?

7-годишна гаранција

7-годишната гаранција за квалитет, перформанси и издржливост на Vitamix, гарантира дека секоја произведена машина е без дефекти во изработката и вградените материјали, и дека ќе работи како нова за полни 7 години од датумот на купување.

Vitamix гаранција

Квалитет

Квалитетот е основа на Vitamix корпорацијата. Се проверува секоја донесена одлука за дизајнот, производството, маркетингот и дистрибуцијата на производот. Vitamix 5200 е направен да го надмине кој било друг кујнски уред и во истрајноста и во перформансите.

Инфорамции за производот