Толку е сестран, што може да создавате свежи, вкусни оброци и пијалаци за неколку минути.

Блог со рецепти

Проверени рецепти, совети и трикови за секојдневно уживање во храната и
Здрав животен стил.

Нарачајте Online

Брзо и едноставно, одберете го Vitamix пакетот кој најмногу Ви одговара и ние бесплатно ќе Ви го испорачаме.

Ние на Facebook

Дружете се со Vitamix корисници и споделете ги вашите омилени рецепти, идеи и совети со нив.