Витамикс ви нуди

52 неверојатни начини

Да зборуваме за талент! Ниту еден друг кујнски уред не може да Ви ги понуди достигнувањата, брзината, моќноста, издржливоста и сигурноста - да не ги спомнуваме и здравствените придобивки - кои ги добивте со Витамикс. Оваа извонредна машина ја заменува работата на 10 кујнски уреди без никакви додатоци! Извршува преку 50 „вештини со храна“, вклучувајќи 4 уникатни процеси кои ниту еден друг кујнски уред не може да ги изврши. Витамикс прави сок од природна храна за минута, приготвува супа без шпорет, прави вкусни, здрави сладоледи за 30 секунди и дури и меле жито и меси тесто за време од 5 минути. А тоа е само почеток. Уживајте во глетката!

Славниот готвач Џон Ештон (Jon Ashton) Ве води низ разновидните процеси.

Блог со рецепти

Проверени рецепти, совети и трикови за секојдневно уживање во храната и
Здрав животен стил.

Нарачајте Online

Брзо и едноставно, одберете го Vitamix пакетот кој најмногу Ви одговара и ние бесплатно ќе Ви го испорачаме.

Ние на Facebook

Дружете се со Vitamix корисници и споделете ги вашите омилени рецепти, идеи и совети со нив.