Vitamix и зеленчук

Паметен избор

ЗОШТО VITAMIX

Vitamix не прави блендери за една употреба кои стојат спакувани девет месеци во годината.
Ние правиме „користи-ме-секојдневно“ и „не-можам-да-живеам-без-него“ блендери.
Па, кога ќе сте подготвени ние ќе бидеме тука — на истото место каде сме уште од 1939 година.

Наполнето со страст

Без оглед дали прават поздрави оброци или поинспиративни ресторански менија, сопствениците на Vitamix (и повеќето шефови) ги сакаат и препорачуваат нивните блендери.

Откријте зошто

Зошто Vitamix издржливост

Попаметно инвестирање

Vitamix блендерите се направени да траат што ви гарантира дека добивате најдобра вредност за вашите пари.

Видете ги фактите

Модели

Пофини текстури

Нашите чувствителни контроли даваат можност за создавање текстури од сецкана салца до најмазно смути, оставајќи вие да си ги прилагодите според сопствениот вкус.

Преземете контрола

Подобар вкус

Подобар вкус

Ангажираме две коњски сили да ги обработат сите состојки за да создадат нешта со прекрасен вкус.

Сакајте ја вашата храна