Подобар вкус

Паметно употребена сила

ПОДОБАР ВКУС

Vitamix ја има сета сила која Ви е потребна

Од сецкање состојки, ослободување ароми и соединување на состојките за добивање подобри вкусови. Тоа е кога блендерот може да Ви помогне за преобразба на хранливите состојки во храна која всушност ќе сакате да ја јадете. Бидејќи и вкусот е важен во поддршка на Вашиот здрав животен стил.

Vitamix motor

Издржлив мотор

За трајноста на моторот најважни се заштитите од прегревање и преоптоварување. Vitamix со децении работат на правилен проток на воздухот околу моторот, насочувајќи го во точките каде е најпотребен. Резултатот е потивок и поиздржлив мотор кој ќе Ве служи низ годините.

Благодарение на Vitamix.моето семејство почнав да го хранам и со некои многу здрави зеленчуци ПО НИВНО БАРАЊЕ.

Дебра Рајс, Фримонт, Калифорнија, САД
Debra Rais, Fremont, California, USA
Зошто Vitamix

Ослободени вкусови

Најделикатните делчиња од секој вкус одат заедно со Vitamix блендерот. Паметно употребената сила на моторот, острината на ножот и аглите на садот го ослободуваат целиот вкус од сите состојки. Па така додадете само малку зачин (особено лук и пиперка) за да го подобрите вкусот. Остатокот зачувајте го за следната порција.

Многу сум задоволна што го имам, го користам секојдневно за смутија, млеко од бадеми, супа и што уште не! Силата и квалитетот се неприкосновени, го сакам!

Винивајт ту, Кент, Англија
Weenywyatt to, Kent, England
Vitamix steam

Ослободете ја пареата

Нашите мотори се направени да одржуваат сила и да не се загреваат ни при највисоките брзини, давајќи Ви можност да правите супи и сосови за шест минути — време доволно за топлината од триењето на ножот да ја загрее содржината на садот до температура за сервирање.

Го љубам блендеров. Спанаќот и брокулите никогаш не биле толку вкусни.

Chase0615
Скријте го зеленчукот

Скријте го зеленчукот

Претворете ја храната што треба да ја јадат во храна што сакаат да ја јадат. Vitamix ја има сета сила која е потребна за да ги измазните состојките, да ги споите аромите и да го направите повкусно блендираното. Нема парченца. Нема пулпа. Нема семиња. И нема зеленчук, барем како што велат децата.

Модели

Моите пребирливи деца сега редовно бараат смути. Веќе не се натегам со нив околу јадењето. Си ја сакаат храната. Ви благодарам. Направивте голема промена во нашето семејство.

The Elephant Ninja, Сан Диего, Калифорнија, САД
The Elephant Ninja, San Diego, California, USA