Бесконечна страст

Бесконечна страст

УЖИВАЊЕ

Ритуал на промена

Vitamix ги поттикнува страстите. Затоа сме бренд кому најмногу му веруваат професионалните готвачи. Но нема да нè најдете само во ресторанските кујни. Ќе нè најдете и во домашните кујни насекаде низ светот. Зошто, без оглед дали сте заинтересирани за уметноста на готвењето, правењето поздрави избори или уживањето во ресторански квалитет дома кај вас – кога ќе сте подготвени да продолжите и да напредувате, кога ќе сте подготвени да инвестирате во вашата страст, тогаш сте подготвени за Vitamix.

Запознајте ги нашите обожувачи

Не верувајте само на нашиот збор

Прашајте ги Вашите пријатели, погледнете рецепти кои тераат вода на уста, мустаќи од смути и разни други сладости. Сакаме да ја додадеме и Вашата приказна. Јавете се.

Сериозно мислам дека ако треба да грабнам само неколку работи од мојата куќа во случај на итаница да ги спасам од некоја несреќа, мојот Vitamix ќе биде една од нив!

RAYNH65, Њу Хемпшир, САД
RAYNH65, New Hampshire, USA
Зошто Vitamix издржливост

Повеќето шефови му веруваат на Vitamix

Ќе го засакате Vitamix од истата причина како и професионалните шефови – го правиме нивниот живот полесен. Без оглед дали сакате да експериментирате со напредни техники или само сакате да направите совршена „Маргарита“, вашата Vitamix ќе го направи тоа професионално.

Vitamix е од оние нешта кои ги користам секојдневно дома и на работа.

шеф Мајк Фридман, Ред Хен
Chef Mike Friedman, The Red Hen

Vitamix на чиниите од ресторан во Кливленд

„Vitamix ја менува играта во кујна; не постои чинија која нема нешто создадено со нашиот Vitamix. Тој е најкористениот и најкомплетниот уред во нашите ресторани.“
– шеф Хоџсон, Дрифтвуд ресторани и кетеринг
(Chef Hodgson, Driftwood Restaurants & Catering)

Посетете ги рестораните

Направен да го смени вашиот живот

Направен да го смени вашиот живот

Благодарностите кон Vitamix не се само приказ за разните примени на Vitamix машините во кујна, туку се и потврда за тоа како Vitamix позитивно ги менува животите на луѓето ширум светот.